Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Menu

Over ons

Het bedrijf Bunt Tuinen is opgericht in 2010 door Jan Bunt. Inmiddels werken we met drie flexibele medewerkers en hebben een specialisatie op het aanleggen en onderhouden van tuinen.

Onze werk regio is:

Gemeente Nijmegen
Gemeente Arnhem
Gemeente Overbetuwe
Gemeente Nederbetuwe
Gemeente Renkum

Tuinkeur

Wij staat voor kwaliteit, daarom is ons bedrijf TuinKeur-gecertificeerd. Wij vinden met onze vakkennis en passie voor het hoveniersvak dat wij onze klanten moeten voorzien van extra betrouwbaarheid.
TuinKeur is een onafhankelijk keurmerk dát hoveniers onderscheidt op basis van de 5 zekerheden van TuinKeur:

  • Professionaliteit – Wij zijn gecontroleerd op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat wij professioneel te werk gaan en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. En dat bijvoorbeeld het afval wordt gescheiden en netjes afgevoerd volgens Wet Milieubeheer.
  • Betrouwbaarheid − Bij ons staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.
  • Vakbekwaamheid − Wij hebben veel vakkennis en kunnen u met raad en daad verder helpen.
  • Service − Wij houden ons aan onze afspraken en leveren u optimale en complete service.
  • Kwaliteit − Wij leveren goede kwaliteit, zowel van de producten als van de diensten. Zijn er onverhoopt onvolkomenheden dan zullen wij alles in het werk stellen om uw problemen naar volle tevredenheid op te lossen.

Geschil
Is er een probleem waar wij samen niet uitkomen? TuinKeur kijkt naar de kwestie en zal alles in het werk stellen om een voor u bevredigende oplossing te vinden.

Klanten geven aan tevreden te zijn met onze
professionaliteit en deskundigheid.