Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Menu

Ontwerp

Of u nu een nieuwe tuin aan wil leggen of in de bestaande tuin iets wil veranderen, het begint vaak met een idee. Vaak heeft u al ideeën ergens opgedaan: u heeft iets gezien in een boek of in een andere tuin, misschien is het wel gewoon een mooie boom die u ergens bent tegengekomen en graag ook in uw tuin wil hebben of heeft u op vakantie een prachtige tuin bezocht. Met Bunt Tuinen is alles bespreekbaar!

Maar het kan ook zomaar zijn dat er iets in uw gezinssituatie verandert en dat de tuin daar op aangepast dient te worden: er is een kind op komst of er moet gevoetbald kunnen worden, misschien gaat uw dochter wel op hockey en wil ze graag op een stukje kunstgras kunnen oefenen met haar vriendin.. of wellicht bent u een jaartje ouder en lijkt het u wel leuk om een eigen jeu-de-boules baan in de tuin te hebben of moeten in de oude tuin alle trapjes en afstapjes eruit en egaal gemaakt worden! Alles begint met een idee.

En juist op dit moment kan het zo belangrijk zijn om eens goed na te denken over deze stap.

Bunt Tuinen adviseert vanaf het begin. In deze fase komen we bij u uw wensen aanhoren, die noteren we en gaan samen met u kijken naar de locatie. Ook dit neem ik allemaal mee in mijn analyse en maak mijn aantekeningen compleet naar aanleiding van uw opmerkingen en mijn bevindingen. Ook zullen we wat kritische vragen stellen over de randvoorwaarden waar de tuin dadelijk aan moet voldoen; misschien vraagt uw nieuwe tuinidee wel erg veel onderhoud zoals sproeiwerk en is het handig om dit nu al te bespreken zodat er vooraf al duidelijk in kaart gebracht kan worden waar we uiteindelijk willen zijn.

In de volgende fase zullen we bij u terugkomen met een ontwerp plan, een plan van aanpak en een budgetplan. Hierdoor kan er helder gecommuniceerd worden wat er gaat komen, wanneer het gaat komen en wat het allemaal zou kosten. Het ontwerpplan kan u zien als een soort stijlkaart van de nieuwe tuin: plattegrond, beplanting voorstel, bestrating advies etc etc. Alles wordt in een werktekening inzichtelijk gemaakt. Het plan van aanpak toont de werkwijze en het tijdspad waarin de volgorde van werkzaamheden duidelijk weergegeven worden en er ook bekeken kan worden hoe de uiteindelijke uitvoering kan plaatsvinden. Het budgetplan toont een kostenbegroting waarbij natuurlijk de diverse elementen modulair zijn en er heen en weer geschoven kan worden om tot een wenselijke begroting te komen.

Start met je eigen tuinontwerp >

Ontwerp

Ontwerp

Aanleg

Aanleg

Onderhoud

Onderhoud

Abonnementen

Abonnementen

Klanten geven aan tevreden te zijn met onze
professionaliteit en deskundigheid.